Thursday, May 12, 2011

Rindu

Assalamualaikum and salam sejahtera semua.
Aku dah habis EXAM!!
(ek eleh budak nie, orang laen dah habis lama dah) -lantak aku arr.. nak hepi sendiri..
Okeh u all, i nak shout yg I MISS SOMEONE!!

more than this word i miss u damn much!
Okeh, after aku rindu my parents, abang and adik aku.. 
aku rindu "him". Yes, aku rindu "him"
Yg dikenali as "Mr.Guest". (ex aku laaa)
Oh Tuhan, aku selalu ingin buang rasa ini. Dari dulu. 
dah lama aku cuba. tapi kenapa susahnyer?? 
Arrgghhh!!!

ni huduh bena.. aku xlah menjerit sampai cenggini...
Aku tau xbaik merindui seseorang yg bukan ajnabi kita kan. Aku tau.
 So, apa yg aku buat tiap kali nak hilangkan rasa yang tetiba meroyan datang nie 
dengan baca Quran or solat sunat.
Bila terkenangkan dia, kenangkan benda yg indah2...
 Remember that tu semua hanya sementara jer kat dunia nie. 
Kebahagiaan yg hakiki adalah di akhirat kelak. Sapa setuju?? (aku angkat tangan sendiri)
Semoga hati aku terus diberi ketabahan yg jitu. 
Go Kemah Chan!! ^^,


Reactions:

2 comments:

-ct syami- said...

oh... ex ye... ekekek
biase r... ble dh syg... cm2 le...

Nakemah San said...

hahaha.. yolah tu.. ^^, sabo jerlaa..