Wednesday, May 25, 2011

Hari Free



Untuk kesekian kalinya, hari nie jer hari free aku. Start dripada esok, akan bermulalah perjuangan aku untuk program Permata Insan. Apa itu permata Insan?


Bacalah sendiri ek. Kat sini: http://permatainsan.my/indeks.php


Dr.Othman bagi cadangan supaya kitorang redkodkan segala aktiviti yg kami buat sepanjang kem ni nanty. Kira macam journal la. Cadangan yg bernas dan menarik. Yerla, bukan mudah nak dapat peluang jadik fasi untuk adik2 kiter yg bijak pandai nie. Aku bersyukur sgt tyme dapat mesej yg aku berjaya dapat jadik fasilitator permata insan nieyh. Gembira bukan kepalang. Cewah! Mana taknyer, mula2 raser cam xda harapan, yerla, ramai giler kot yg gi interview. 100 lebey orang. Tapi fasi yg dia nak hanya 31 org jer. Huhh, memang sangat saingan la.


Wokaih, hari nie just kemas2 barang and settle apa2 yg perlu untuk dibawak ke kk1 sok ^^,
Wish me luck =)
Reactions:

0 comments: