Saturday, July 9, 2011

Kek Unik =)

Konbanwa =) Sapa suker makan kek angkat idong!! heheh... Terdapat pelbagai bentuk dan jugak design kek kita boleh tgok kat luar sana kan. Macam2 bentuk, rasa, rupa dan sebagainya. Kek kebiasaannya akan dibeli untuk menjayakan sesuatu majlis. Contohnya birth celebration, annivisery, jamuan perpisahan, dan sebagainya. Jarang la plak org beli kek for lunch ker, or breakfast ker kan. To me, i xsuker makan kek yg over cream. Muacks! hehehe. Haruslah kan i suker choc cake! Setakat nie, kek yg sedap and fantastic from Secret Recipe la. Tu jer yg paling mampu or affordable pon. Tapi tu pon me dah rasa cam mahal gak. 


Straight to my tujuan for entry diz tyme is sharing the uniquness of the cake design! =) 


ini topping jer! bukan kek tau =)

alalalala... sweetnyer kek bertemakan garden kan..

aduh! ni kompom buat wedding kat dalam laut kan. eheh =)

OMG!! so sweett and look romantic kan diz cake!

uiii... cweeettt cgt2 kek nie =)

okies, yg nie muffin cake. chomel2 =)

ni pon topping cake gak. sesaper yg kawen ngan  asykar ley la.

again bertemakan laut =)

saper yg giler polka dots boley la tempah cake nie =)
Okeh, sekian. Credit to Hazliana coz ritu belanja aku secret recipe masa tetiber tak pasal ko mengidam nak makan kek. Ehehehe.. Credit to all my frens yg penah bg ku menjamah kek free2 jer =) But remember, jgn makan kek bnyak sgt coz it contains a lot of sugar!! ^^,
Reactions:

3 comments:

^baju kurung^ said...

nk ugak kek yg ade umh kt ats tu..

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here. nyummy3!!

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Nakemah San said...

hajar, aku dah agak kompom ko suker yg tu =) ti ko kawen aku bg replika kat ko ea =)

Cik wani, okeh =)