Monday, February 4, 2013

2nd Seoul Garden! =)

Assalamualaikum and hyep2 guys! =)
Long long time sangat x update blog. xda feeling nak menulis or sharing apa-apa.
Tahun lepas last entry bulan bape tah. hihhi (writer yang snagat teruk!)
ok, here, wanna share few pictures tyme my classmate buat makan2 a.k.a melantak kat
 seoul garden.
yang paling best makan free! haha..
 (duit kelas tu kire duit kitorang jugak sebenarnya!)
btw, the next step is lets the pictures tell the story :) 
and, btw, kitorang gi Seoul Garden kat IOI Mall, Puchong. 
Sama je tempat yang macam FIRST TIME aku pegi dulu :)
setibanya sampai di IOI Mall, amik gambar dulu! =)


btw, before jumpa Seoul Garden kitorang sesat2 dulu.. haha.. kasihan.. maklumlah, aku ni baru je 2nd time dtg IOI ~_~
oke, sampai2 wajiblah jugaknye amik snap dulu kan! :P
Btw, kitorang seramai 16 orang serbu beramai2 masuk dalam Seoul Garden nie, waitress dorang pon pening nak layan kitorang. wakaka~ So, kitorang menggunakan kad matrik and kad siswa utk bayar. So, dapatlah diskaun sikit. Total up semua sekali 500++ :P

this bestfren eat together and anah the tudung coklat one suke masak2! al  the pinky one waiting for the food! hehe ;P

the only three jejaka in our class... masak lah ekau sendiri!! xdo yo kami nak layan.. hihhi.. peace! =)



the other table :)
muka sweet tapi kuat makan boleh tahan! haha...



alollolo~

masak tanpa henti.. chaiyok!!



konyang dah! bye2 Seoul Garden! :)
Orait, finish then. Tapi trip yang kali nie aku perasan makanan kurang dari yang aku pernah pegi dulu. Dulu jenis2 mee korean dia banyak. And, yang x bestnye, xley nak amik gambar foods dier! cess! 
Baru nak tolong pomote ;P 
Well then, will miss u all guys! Meet again after intern okey! :) (insyaAllah)
Sekian, wassalam.
Adios~


Reactions:

0 comments: