Saturday, January 8, 2011

Seoul Garden

Salam semua!!
hehe,,,
ni aku nak citer pasal makan lagi~
yosh!!!
ader kemungkinan entry aku kali nie akan panjang melebaq..
(penuh ngan gambaq ja la tapi)
tapi aku ta kesah coz aku nak catatkan memori kitorang..
hahaha ^__________^
yelah, kitorang ber4 nih adelah geng makan2 yang akan keluar setahun sekali,, 
hahaha..
kitorang merancang nak makan kat seoul garden nih setelah setahun lamanya merancang...
akhirnya,,,,,,
tercapai gak!!!
waaa... betapa x-citednyer kitorang tyme nak menuju ke ioi-mall nih...



kitorang makan kat dalam nih cam ta engat dunia~ 
hahaha....
2 jam kot betapa dalam nih...
lepas satu, satu,,,
yelah, bayo mahal2,, takkan makan secipot jer kan,, 
(bajet aku yg bayo)
paperpon, tengs to dayat coz belanja kitorang makan!!!! ^______^
(buat nama die besar2 tanda appreciate) huhuhuhu
korang nak taw bil baper??
RM120+- gak arr.. tapi wa cakap, barbaloi o0o0o0o0......
makanan dier bapak bnyak gilerr~
korang amikla bnyak mana pon korang nak makan..
jgn sampai ta abes suda~
nanty kene bayar... 
hoh0hoh0hoh0...
kitorang punya takut makanan ta abes,,,
habiskan sume makanan nih... 
law boleh ngan kerak2 tempat grill pon nak licinkan.. 
hahaha.....




makan pon,, xderla lahap ngat~ sopan jer taw kitorang makan...
penuh ngan adab susila ( yerla sgt)... hahaha
ada cerita di sebalik air nih,,, hahaha
ajim jadik chef kitorang.. beliau yg rajin masakkan tok kitorang,, haha

alalala,,, bajet kiut la tuh~
licin pinggan aku taw~
ni baru siket kitorang makan~
 habis makan kat seoul garden kitorang xblah cam2 jer...
destinasi seterusnyer??
hahaha....
jalan2 arr... biar perot kosong siket~
sambil memegang kunci toilet...
yat menunjukkan kepakarannya~
dok termengok ta taw nak buat pa~
ni kredit tok aku yg amek gambar nie... ^_____^

hurm... misi makan kitorang xselesai kat seoul garden jep...
kiki belanja makan kat J.CO
hahahaha 


dah2... ni destinasi terakhir kitorang... 
pastu kitorang balik arr..
tapi kitorang sempat agy ar pose kat sebuah restoran yg sgt sweet nih..
nanty aku nak date ngan laki aku kat sini arr...
hahaha.....

lau korang tengok enter dia lagi cannteekk punyer,, wa ta tipu~





okeh, sampai sini jer yg mampu aku kongsi~
ta larat dah...
ni pon aku skip2.. 
agak bermalasan nak tulis lebaq2...
enjoy kuar ngan korang!! ^_____^
nice and so sweeetttt memory~
Reactions:

6 comments:

kiki said...

sweet gle r kiki tuh sbb die blanje jco..tp,yg blanje ayaq kat jco pon sweet gak~

Nakemah San said...

haha... air apa la sngat~.. biase2 jep... ^__________^
aku takkan lupa beb kenangan nie...

izzatimar'e said...

salam....
waaaaa~~~~ best nye g seoul garden!!!!
nt ko blanje ak ye cik nakemah oi~~~~ hahaa.... *wink2*

Nakemah San said...

hahaha.. izzati.. nak aku blanjer kene tunggu aku kawen larr.. hohohoh

^baju kurung^ said...

huwaaa~~~ Ko mmg xleh blah kn.. asik tnjuk mknan je. xkre, pas ni blanja ktorg mkn plak!

Nakemah San said...

hajar,, tunggu aku kawen dulu arr law nak aku belanja.. hahha.. tyme kenduri kawen aku, ko makanla bnyak mana pon ko nak makan...