Monday, August 6, 2012

Nor Husna Md Salim

saya dan kak husna :)

Annyong! Assalamualaikum akak =)
Akak, firstly nak cakap... Saranghaeyo!! :)
hehe.. thanx a lot sangat2 banyaknyer coz sudi jadi kawan kite masa susah dan senang. Akak always ada masa kite nanges ke mase kite gembire ke and macam2 masa lagi lah.. I'm writing this post dikala i 
really miss u at this moment.. hehe.. Miss U!
Akak, banyak kenangan kita dulu2 kan? Bila ingat balik nak gelak ada, nak nanges ada. bercampur baur lah perasaan nie.
kene marah ngan akak, kene bebel ngan akak. aish.. macam2 lah. haha..
time kasih sebab suke belanje kite makan.. hihi.. nanty kawen WAJIB jemput kite tau.
maybe sem depan dah xdapat nak luangkn masa bersama sgt. lgpun tempat tinggal dah xsama. 
tapi xpe, ape2 hal roger je kiter ea. saya dtg macam superman.. hihi.
akak, kite nak mintak maaf banyak2 ea selama kita berkawan kita banyak kecikkan aty akak.
akak tu dah la memang kecik (bukan rendah, tp kurus), makin kecik dibuatnyer.
huhu. lau gaduh2 tu buat la sbg kenangan jer. 
aperpun, sayang akak n thanks a lot sudi jadi kawan baek kite! =)
SAYANG AKAK!! ^^,

Reactions:

2 comments:

Korean Style Online said...

Hi..You really have a nice blog.. keep up a good work..feel free come to my blog  korean fashion online | korean fashion online malaysia have a nice day...

Nakemah San said...

thanx.. pleasure to visit ur blog :)