Tuesday, August 7, 2012

Men are from Mars, Women are from Venus


Assalamualaikum and salam sejahtera :)
Today wanna share about this book. setelah sekian lama aku mencari buku nie, lastly jumpa jugak!
dah, nak gi MPH xterpegi2. kat tg karang ni mana la nak ada MPH.
kalau kat Nilai, boley gak gi Alamanda.
Aperpun, dah jumpa buku ni kat 1 plaza, kuala selangor.
Apa yg best pasal buku nie?
best!! 
sebab it tells us the different between man and women.
the different between their way of thinking and attitude.
the reason why they do that and etc etc....
i believe maybe ramai yg dah baca kot cume me je yg ketinggalan baru nak baca.. huhu..
it's ok, my fren penah cakap
"better late than never"
kan3? =)
oryte, hari tu jumpa buku ni terus beli 2.
sebab satu nak bg kat 'abg' (hope die xbaca entry ni before dia dpt buku ni) ^^,
okies, sapa yg xbaca lagi buku ni. bacerlah! :)
ia membantu ada serba sedikit dari segi komunikasi.
lau tak nak beli baca online pon ada.
sampai di sini sajer. sayonara~
Reactions:

2 comments:

izzatimar'e said...

salam.....
hui rindu ko la!! hahah
kre ko da nek satu level la dr aku, aku mmg xpnh bce buku ni ag.... huhu
nk pnjm! hehe :p

Nakemah San said...

bolley :) ko jgn men2.. zaid pon ada buku nie.. hehe.. tapi dia punya version english~ huhu..