Friday, August 10, 2012

Mari kita Bunuh Cicak!!

pelbagai jenis cicak :)
Assalamualaikum semua :)
Rini aku nk menyemarakkan semangat korang2 semua untuk membunuh cicak..
hehe.. dah macam nk jadi pembunuh tegar je.
juz wanna share with u alls yg aku memang pantang kalau nampak cicak!
lagi2 tahi cicak!! cess.. cukup aku bengang!
syukurlah bunuh cicak tu sunat.
dapatkn info lebih di SINI dan SINI :)
Apa aku buat kalau nmpak cicak?
Aku akan tangkap pastu panggil kucing aku.. (meow2)
bg kucing aku mkn.. (eerrkk.. takkan aku nak makan?)
disamping aku puas hati dpt gembirakan kucing aku sebab dpt mkn cicak, at least berkurang la sumber cicak yg suka berak merata2 tu kan.. *sigh*
so, korang2 yg kat luar sana, bunuhlah cicak! hehhe.. 
say No to tahi cicak! kekeke..
adios~

xdapat dinafikan kau agak comell =p
gerek seyh!!!
                                     


Reactions:

0 comments: