Sunday, August 12, 2012

Aku Yang Suka Kartun

Assalamualaikum..
Haihh.. dok kat umah sorang2 nie membuatkn aku mati kutu n stress!!
errkk,, muka aku xla sampai jadi mcm nie T___T
even bnyak je keje aku xsiap lagi.
list keje aku adalah:

  1. edit thesis proposal
  2. sediakn text mc utk FIMACS (baru siapkn sikit)
  3. habiskn kemas rumah 
okay, tapi rini dah exhausted. 
bangun pagi aku akan kemas rumah dulu (sidai baju, menyapu, sapu sawang etc etc)
pastu bukak la lappy, tgk apa yg ada.. haihh~ mood kesunyian betul la rini.
caner tah terbukak la katun pororo masa bukak YouTube! :) Pororo yg comel!
they are really very2 good gren! :)
video kesukaan aku!! :)
kalau aku tengok citer ni mesti aku senyum sorang2. serious pororo comel.
kalau aku suka aku konfem budak2 lagi suker! hehe..
sorry la, even aku dah besar, minat aku still pada kartun. tapi on certain katun jela.
cam pokemon aku xlayan dah. Shin Chan ngan Doraemon still layan lagi.
Upin Ipin, Boboiboy pun best! :)
upin ipin somell :)
xla nampak awkward sgt sebab org kalau jumpa aku akn tanya.
"adik tingkatan berapa?" aku pun jawab, "eh, bukan tingkatan la"
"alahai, maaflah. darjah 6 ye?"
"i'm uni student mak cik :)"
hermm.. fenomena biasa :)
whateverlah, yang penting kartun boley buat aku hilang stress! 
my main feveret kartun adalah one piece! :)
our heroes!! yeah!! :)
so guys, jgn memandang rendah pada mereka2 yg suka pada kartun kerana kartun adalah penyeri hidup kami! haha :)
adios~
Reactions:

2 comments:

hara said...

pororo~ comel cam ko jgak.haha
rndulah kt ko XD

Nakemah San said...

hehe.. aku macam pororo ke pororo macam aku? hihhi.. miss u more hara! :)