Friday, March 11, 2011

Test :)


Assalamualaikum and selamat sejahtera semua :)
Next week, dak2 Financial Mathematics and
Science Actuary U aku akan menghadapi 4 test..
Test untuk bg sesetengah subjek yang menggerunkan~

DIFFERENTIAL EQUATION
subjek papa =)

THEORY OF HIBAH AND COMPOUND INTEREST
by En.Rosli

CREATIVE THINKING AND PROBLEM SOLVING
Subjek Mr.Hisyam

TAKAFUL AND INSURANCE
kelas nie aku mesti ngantuk :( huhuhuhu

Next week nyer lagi plak sampai turn tok subjek 
AKHLAK TASAWWUF 
ustazah yg ajar sgt sweet taw =)

LAB MATHEMATICA
dak2 nie cakap lecturer aku nie hensem, nak tau tgk sendiri :)

FINANCIAL MANAGEMENT
aku suker subjek nie :)

Nilah dia, dah nak habis2 sem memang bertimbun test datang.
Adoii..
Dengan project work Creative Thinking lagi (tinggal lg sikit nak settle)..
Warrgghh!!!~~

Aper2 pon, sebagai student, kiter terima jerlah yer =)
Dengan hati terbuka dan ikhlas...
Adatlah, org menuntut ilmu :)
Btw, all da best utk korang2 yg ada test and sekali tok final exam nanty :)

Reactions:

2 comments:

^baju kurung^ said...

suke test sgt2!!
cop.asal kretip tinking gmba bunga?
ak x kretif nk pkir

Nakemah San said...

hahaha...
ngongeng la ko jar!!
biarlah, tu tandanya suh pikir yg indah2 sal kreatip thinking tau...