Monday, September 6, 2010

Reborn~


Assalamualaikum semua...^_^

waaa,, setelah kian lama aku menyepi, kini aku kembali untuk aktif di blog nie~ bukan apa, b4 nie aku rasa tgn aku kaku utk menulis (nak kata tgn dah lembut lar tuh)..ngee... btw, ni juz permulaan.. so, aku cam blur + xtau sgt nak buat pa ngan blog aku nih.. arr, sejarah penubuhan blog ni pon kalau korang nak tau tyme aku kat mtrix dulu lar. lecturer aku suh kitorang buat blog. tyme tuh aku xminat lagi benda nie. la ni, dah sampai seru, aku teruskan jer la.. (",)

Anyway, ta nak tulis panjang2~ korang bukannya rajin nor nak membacanya kan.. hehehe..(actually dah xtau nak tulis pa)..blur~(*_*) selamat berpuasa semua...^_^


Reactions:

0 comments: