Thursday, October 4, 2012

Terima Kasih Awak =)

Firstly, mekaseh abang belanja makan tadi :)
This week kita membawa haluan masing2. Me balik rumah and abang go to hiking. Yeah, even though sangat jeles sebab tak dapat ikut, tapi its ok. You pernah said that, "family first". lagipun dah lama sangat tak balik rumah. (xda la lama sangat mana pon) tapi mak keep going tanya, bila nak balik. and lagipun jugak, balik ni nak celebrate birthday mak. adik ngan abang pun balik jugak. if i je yang xbalik, mesti mak merajuk nanti. and, gi daki gunung tu hati2 key. (lupa pulak kamu tu dah expert) haha. 
btw, thanx a lot sebab kadang2 abang selalu membuka minda me untuk terus berfikir jauh dan matang. (oh, susahnya nak jadi matang macam kamu!) so, i will keep going belajar dengan sungguh2 and cepat2 jadi matang key. me nak fokus and kuatkan semangat untuk if something happen in future. i must trust Allah 200% so that tak terlalu kecewa. i serahkan semuanya pada Allah. Dia yang menentukan rezeki dan jalan hidup kita. and... bersyukur sangat2 dapat mengenali kamu becoz dapat belajar and tahu banyaaakkkk benda. thanx alot! :) ok then, don't know what to say anymore. please take care of yourself. Semoga Allah memelihara kita :) 
Reactions:

2 comments:

Santan Manis said...

Nice entry..btw SM done follow sini. jemput singgah ke blog kalau sudi :)

Nakemah San said...

mekaseh :)