Sunday, November 14, 2010

Family + Kawan







Salam kamu2 semua..... ^__^
hope korang bahagia sentiasa bersama family and kawan2 korang.....
tapi kan,
antara family ngan kawan..
mana lagi penting??

certain orang, xda kawan pon xpa,
ada family pon dah cukop.
tapi,
ada pulak yang xda family pon xpa..
tapi xley idop law xda kawan.....

aku??
lau aku of coz la dua2 penting..
tanpa parents, xda la kita...
tanpa siblings, sunyi la umah kiter kan..
tanpa gelak tawa, tanpa sendu tangis, bosan la plak kan....
and.....
kawan pon penting gak.
amat bosan jerk idop xda kawan...
kadang2, ada certain masalah yg boley citer kat member jer,
tapi xseswai tok dicerita kat parents..

btw, appreciate la family korang
and berbakti la kat parents
coz kita ada satu mak and satu jer ayah lam dunia nie...
sayangilah kawan korang cam korang
syang kat diri sendiri..
Rasulullah pon penah bersabda...
"xsempurna iman seseorang
selagi kamu tidak menyayangi sahabat kamu
sepertimana kamu meyayangi diri kamu sendiri"
[lau salah betolkan ea-arigatou]

To my family, I love u all sooo much!!
to all my frens, thanx 4being my super great frend~~ ^__^


Reactions:

0 comments: