Thursday, April 28, 2011

Pesta Buku =)

Salam semua.. =)
Oh, aku terpaksa jugak mencoret @ menconteng wall blog aku nih dengan kotoran 
semata2 untuk menghambat kenangan aku gi pesta buku kat PWTC.
hahaha... even aku xabes exam lagi, aku buat2 xsedar diri, gi jugak pesta buku nih. huhuhu....
Semangat tak weh, habis jer exam creative thinking, lam kol 11 lebey kitorang terus pecut gi KTM even tak taw jalan pon nak gi PWTC caner. Ala, sesat pon still dalam Malaysia lagi kan. hahaha..
Even, xlar bnyak buku aku beli and ekceli aku beli komik jer pon. hahaha...
Puas jugak la aku ngan Kikilah Hoho bejalan kat PWTC nih. 
Sampai lenguh jugak la kaki aku nih.
Semua jadah borang kitorang isi. Dah tak tau nak buat pa kan,
daripada jadik sahabat seni budaya, rakan perpustakaan negara, pertandingan antonim sinonim,
 pertandingan teka buah, teka muka surat buku, aishh,, macam2 larh..
siap amik gambar ngan patung besar beb =)


After jalan2 kat tempat ilmiah barulah kitorang gi tempat lagho2 sikit iaitu
GEMPAK! =)
Hahaha.. jgn xtau, GEMPAK STARZ adalah komik pujaan hatiku taw.
Oh no, yg menyedihkan adalah aku xdapat nak jumpa pelukis GEMPAK
 coz dorang akan berkunjung ary sabtu nih. hoho..
 haddap la sangat aku nak dtg balik. study pon xabes lagi wehh!! arrgghh.. (lupakan dulu)
Aper yg lawak beb, tyme kitorang nak amik gambar kat tempat GEMPAK nih kitorang 
suh la sorang abg nih amikkan gambar kitorang,
 xpasal2 dia masuk sekali lam gambar kitorang.(aku xberani la plak nak upload gambar aku ngan dier) hahahahaha...
motipp sangat kan. hoh0hoh0ohoh0.....


Ok fine, dah letih + lenguh + nak tercabut + perut bapak la lapo giler xmakan dari pagi,
 kitorang pon membuat keputusan untuk pulang ke tanah air tercinta iaitu nilai.
 Tyme tuh dah kol 7 lebeyh dah puunnn...
 But b4 dat, kitorang pi la singgah makan kat The Mall dulu.
 Yang best kat sinie, aku jumpa room8 aku tyme kat matrix dulu, Shikin
Waaa.. rindu giler beb!! Nanty kiter buat reunion key korang =)
 Sumpah aku rindu giler =)
Sampai jer hostel, kitorang memekak2, belagak2 jap, riak2 jap..
then barulah aku berehat dengan tenang,, wiihuu..


Kepada korang2 yg kat luar sana, lau rasa2 nak beli buku, gi la.. 
sekarang memang harga tengah murah. Jimat la sikit kan.
 Okeh,doakan aku terus maju jaya tok final nih.. Bbasya!! gambatte kudasai ! =)
Reactions:

5 comments:

HuSnA said...

haah la kimah...memekak kn....xpe la selagi ade pluang g la kn...bkn cm akak...non stop exam....~~lalaalla

Nakemah San said...

hhahaha.. sorry la kak una cayang~ =)akak abes exam awall.. xper ler... good luck exam =)

HuSnA said...

ape ade hal kemah....akak ok je..huhu..sje wat siyes

kiki said...

ala akak,skali skale je kitorg memekak..slalu asek dengo sore org je,kali ni ng can kat saye lak..ngeh3~

nway,gudluck nooo~

Nakemah San said...

hahahaha...... pas exam moh kiter memekak reramai!! =p