Saturday, December 4, 2010

Semangat~

Luffy yg bersemangat!!!!!

Apa korang buat kalau kehilangan semangat??
Adakah semangat perlu dicari??
Atau ianya datang sendiri???
Atau memang lahir dari hati yg memang sentisa bersemangat macam Luffy??
huhuhuuhuhu.....
Kemah!!!!!
Bangun dan semangatkan diri kamu!!!!

oh no~~~~
aku tengah hilang semangat......
caner nie??
Sapa curik semangat aku??
cepat, pulangkan balik!!!!!

Paperpon, juz nak share cara nak pulihkan semangat... 
Baca dengan perasaan yakin pada Allah.....

ISTIGHFAR 3X,
SUBHANALLAH 33X,
ALHAMDULILLAH 33X,
ALLAHU AKBAR 33X
LALU DIAKHIRI DENGAN MEMBACA
LAA ILAAHA ILLALLAHU WAHDAHU LAASYARIIKALAH LAHUL MULKU WALAHUL HAMDU YUAH YII WA YUMIITU WAHUA ‘ALLA KULLI SYAI ‘IN QADIIR

Amalan ni diajar oleh Rasulullah SAW kepada putri baginda siti Fatimaih. Bacakan la sebelum tido. Nescaya… SUKSES!!..
So, korang2 di luar sana,,
Sentiasalah bersemangat dalam apa jua perkara yg korang lakukan walaupun.....
dalam tanpa rela...
huhuhuhuhuh....
Lastly, doakan aku selamat untuk annual camp diz year~ ^__^

Reactions:

3 comments:

puan B said...

semangat kemah!!!
sy juga bersama anda~

V said...

biasenye aku layan Naruto mase aku down.hahah~ cerita masa awal2 tu mcm sedih2 sket sebab satu kmpung benci de tp de sentiase gak ceria dan xpandai mngalah.. yeahh!! (kau layan onepiece ea? ^^)

Nakemah San said...

mekaseh qis~ hope kiter memang sentiasa bersama2~
V:aah, ku layan one piece.. best kowt~ naruto xtertengok lagi.....