Thursday, December 30, 2010

Kuatlah Wahai Hati~

Jadilah orang yg kuat luar dan dalam~


Salam semua... ^____^

Lama sungguh aku xjenguk2 blog aku nih..
 since abes exam ritu kot...
yerla, tenet kat umah lembap tahap siput sedot kot...
tu yg berat tulang nak jengok2 tuh...
Btw, aku pon tengah kering otak nak gerak2 tgn nak menaip nih.....
korang pon bukan suker baca menda2 panjang lebaq nih..
ye dok??
angguk jer lah...
 hehehe.....

Tahniah aku ucapkan kepada yg suksess dalam exam yg lalu...
bg yang xpuas aty ngan result korang(termasuk daku)
berusahalah dengan lebih mantop tok sem depan yep..
gagal sekali xbermakna gagal dua 3 kali..
kan3...
so...............
KUATLAH WAHAI HATI!!!!!
Reactions:

3 comments:

paahbaek said...

kuatlah wahai naemah :)

^baju kurung^ said...

aku tau ko kuat. chaiyok3! yeah, banyak lg yg mnunggu kta dhadapan. yg d blakang jdkan tauladan

Nakemah San said...

mekaseh paah~ cayang kaw.. hpe kemah next sem jadik makin rajin~
hajar; ko kene tolong sahabatmu yg sorang nie~~