Tuesday, June 12, 2012

EXAM vs EURO

annyong guys!
dah lama rasa xmencoret kat blog nih. (bukan ada org nak baca pon lah. kesah apa!?) haha..
at this moment, aku tengah musim final untuk sem 6. xsabar nak habis sem 7, and then xsabar nak tunang!! =) 
hahha..
okey, that's not the point. musim-musim exam nie standard lah kalau student2 tension ke, tension and tension
jangan stress sangat :)
nak tension exam pon dapat rasa tyme bergelar student je kan.. dah habis blaja, tension lain plak..
kalau sem sebelum2 nie, aku berkampung kat library, kat umah kak mar (class8 aku), or hostel, tapi lain ceritanya untuk final exam sem nie.
aku berkampung kat McD plak! :)
haha.. sebab apa? ni semua gara-gara EURO 2012 larh! 
fottball lover :)
ketagih nak tengok bola punya pasal. aku ni xla obses sangat dengan bola. tapi entah..
maybe sebab ada yg temankan tengok bola sekali kot.
teettt.. haha.. 
dah berapa malam dah tah, sejak EURO start memang aku xberapa nak tido malam sangat.
baru aku rasa apa yg member aku yg mengalami INSOMNIA tu rasa.. hohho..
macam kelawar pon ada. siang tido, malam berjaga. 
tapi its ok coz aku berjaga malam bukanlah menonton bola semata-mata.
ayat yg betulnya, aku study/stay-up sambil tengok bola. 
bukan tengok bola sambil study tau. haha.. (ayat bela diri sendiri)
setakat ni aku dah miss satu match. cess.. tu semua ngantuk punya pasal.. caner tah boleh tewas..
oryte la, kepada sahabat2 di luar, bola-bola jugak.. aperpun, exam harus didahulukan coz itu adalah keutamaan n tanggungjawab kite as a student! =)
kepada yg xminat bola tu, untunglarhh.. study molek deh..
sekian saja, all da best untuk sahabat2 n wassalam! :) 
Reactions:

0 comments: