Tuesday, March 27, 2012

NurulHusna Najinah

Saranghaeyo husna!!!!
ehhe,, aku saje nak buat ko riya' and bangga coz aku buat spesel entry lam blog aku untuk ko.
mesti ko tertanya2 kan why2 aku buat entry tok ko nie.
nandre??
ahha, sebab aku tengah update kaspersky yg aku baru beli nih.
so, lama sangat.. aku pun update la blog aku. hahaha... ------> kuang asam punya kawan! =p
ekceli dengan setulus hatinya aku nak wish lagi HEPY BIRTHDAY!! =)
walaupun dah lama berlalu and birthday kawan kite yg lagi sorang tu dah nak tiba, 
tapi aku tak kira, memang dah lama aku berhajat buat entry nie tok ko. 
just before ni aku xsempat dek kerana kekangan masa yang melampau dan tidak mengizinkan.
almaklumlah, separuh pelajar separuh kadet.. hehhehehe.....
bytheway, aku nak mintak maaf banyak2 husna coz selama nie buat ko sakit aty, kecik aty, besar aty, makan aty, and macam2 haty lagi laa...
thanks sudi besarkan telinga beliakkan bijik mata dengan celoteh and masalah aku...
lagi2 lau aku mengadu pasal teett!!! hahha.. lupekan2.. aku dah ok dah.. hahha <-----ayat org bajet.
aperpon, aku doakan ko and fakhrul cepat2 kawen key. ko lambat aku sapu! =p haha...
aku pesan, jagalah batas2 pergaulan antara kamu sebelum kawen. lepas kawen, buatlah apa jua yg kamu mahu,,, hihihi,, (ingatkan diri sendiri sebenarnya =.=")
and lagi satu. bila nak gi umah ko lagi nie?
aku suka dowh naik train walaupun kebas2 bontot a.k.a punggung aku.. (xsopannya aku nih)
kirim salam kat ma and abah ko ea... 
hope ko jadik insan yang lebih tabah and kuat di masa akan datang..
sedihnya, lepas ni dah susah nak jumpa lau dah habis blaja.. huuwwaaa!!!! =(
aku yakin, bila kita jumpa lagi nanty mesti anak ko dah berderet.. macam aku xkenal fakhrul tu.. hahaha...
okey la, sekian, sampai di sini saja coretan aku buat kamu..
LOVE U HUSNA!!! =)

gambar terbaek ko yg aku ada.. hikhikhik...

Reactions:

0 comments: